Komuniti PKPG IPDA-UUM 2004-2007

PKPG Multimedia Interaktif
 
HomePortalGalleryFAQRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Assalamualikum....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nsa
cikgu pelatih


Number of posts : 1
Registration date : 2007-03-13

PostSubject: Assalamualikum....   Wed Mar 14, 2007 1:19 am

Bila tengok ada forum PKPG terus nak join...Embarassed
takpala kot walaupun kelas lain kan!Laughing
bukan apa byk info and isu terkini dapat berkongsi...
ok..

study selamat berhempas pulas menghabiskan satu sem lagi ni...
harap2 semoga semua dapat tamat dgn lega dan dapat posting dtempat yg diminta..ya!
All the Best!!

nsa...c
Back to top Go down
View user profile
admin
pengetua


Number of posts : 15
Registration date : 2007-02-28

PostSubject: Waalaikumsalam   Wed Mar 14, 2007 11:30 am

nsa wrote:
Bila tengok ada forum PKPG terus nak join...Embarassed
takpala kot walaupun kelas lain kan!Laughing
bukan apa byk info and isu terkini dapat berkongsi...
ok..

study selamat berhempas pulas menghabiskan satu sem lagi ni...
harap2 semoga semua dapat tamat dgn lega dan dapat posting dtempat yg diminta..ya!
All the Best!!

nsa...c

Kelas lain pun x pe, ajak kawan2 lain join same. Actually, forum ni baru je dibangunkan. Mungkin kalau ada sambutan ramai kite blh tuka nama forum ni kepada Forum PKPG-IDA-UUM je. Kenapa ada PKPG multimedia interaktif kan blkg nama forum ni? Sebab admin forum ni dtg drpd kelas tu lol!

::WELCOME TO THE FORUMER AGE:::
Back to top Go down
View user profile http://pkpg-ipda-uum-0407.forums1.net
 
Assalamualikum....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti PKPG IPDA-UUM 2004-2007 :: Umum :: Kenalkan Diri Anda-
Jump to: